M360
This is my site Written by tboom on 28/11/14 – 14:27

Rondom de verpakking
Efficiënte, consistente, flexibele etikettering

IFS/Marel introduceert de nieuwe high-speed etiketteersysteem welke gebruik maakt van de nieuwste technologie in flexibele linerless etiketten.
Het zorgt voor volledige wraparound labels (D-wrap), evenals C- labels en top labels.

Efficiënte banderol promotie
Wraparound labels maken het makkelijk voor food producenten om hun producten prominent  in de markt te zetten  met voldoende ruimte op het label voor de essentiële productinformatie  en ervoor zorgt dat de consumenten maximale attentie krijgt.
De M360 labeler is ontworpen voor premium etikettering van alle standaard tray afmetingen en is ideaal voor skin-pack verpakkingen.

Zeer gemakkelijk te bedienen
Het opzetten en wijzigen van labelprogramma’s is heel makkelijk. Met een druk op de knop stelt de machine zich zelf automatisch in, waardoor een hoge efficiëntie en minimale downtime worden gerealiseerd.

Milieuvriendelijk
Door gebruik te maken van de Linerless etiketten ( zonder rug papier) draagt de M360 bij aan een mileubesparing. Tevens is het een ergonomisch systeem  gelet op het feit dat de rollen ca 40% minder wegen dan zelfklevende etiketten.

e-Gewicht” of variabel uitprijzen
De M360 labeler kan zowel geleverd worden voor “e-wegen” als gecombineerd met een IFS weeg prijs systeem voor het variabel uitprijzen van de individuele verpakkingen.  Tevens kan de M360 dan deel uitmaken van de printer setup. Waardoor u op 1 lijn standaard met een boven en onder etiket kan uitprijzen en direct ( zonder verstelling ) kan omschakelen op de zelfde etiketteer  lijn naar Linerless etiketteren voor optimale flexibel gebruik van uw etiketteerlijn.

Posted in